Liane van Dijkhuizen

Graag stel ik mij even aan je voor een goede samenwerking begint immers altijd met een klik en vertrouwen en dan moet er natuurlijk voldoende inhoud zijn.

Een training is een beleving met  humor en leren door doen, oefenen en toepassen in de praktijk. De theorie praktisch maken. Deelnemers en hun leerdoelen staan op de eerste plaats.  Des te meer een deelnemer zich herkent in de voorbeelden of in een situatie, des te makkelijker zal het doel in de praktijk worden toegepast. Mensen het nut laten zien, maak ook de voordelen benoemen dat werkt!

Mijn passie:

Ik werk graag samen met  mensen en organisaties waar er met bevlogenheid en passie wordt gewerkt of waar dit ontwikkeld kan worden. Ik geloof dat mensen die met plezier samenwerken, bewegen en sporten beter presteren, minder ziek zijn en doelen behalen. Met tools als bijvoorbeeld, Discovery Insights, de To do methode (Time management), Lencioni, Tuckman en het Harvardmodel,  ACT en RET,  Dillts en Covey, Deep Demoracy kan ik je helpen je doelen te behalen. Sleutelwoorden hierbij: ontwikkeling en communicatie, gedrag.

Bewezen geschiedenis Liane van Dijkhuizen:

Succesvol als:  Communicatie trainer| Coach| adviseur, Leidinggevende (Salesteams, Mars ), Life Coach, Professional Organizer, all-round Office Manager, coordinator W&S.  Veel trainingen gegeven aan de top 500 bedrijven in Nederland  (in alle lagen binnen de organisatie voel ik mij op mijn plek) Dat ik altijd naar een optimale kwaliteit streef blijkt uit het resultaat dat ik weet te behalen.

Eigenschappen:

Ik ben een echte realisator, een positieve ploegmaat, zeer energiek, een netwerker, en een echte aanpakker. Gezellig, positief en pro-actief en vooral praktisch

Mijn slogan:

Houd het simpel, duidelijk en maak het verschil

Relevante opleidingen | cursussen:

 • Academie voor Psychodynamica  gediplomeerd Post HBO Register leefstijl coach
 • Insights Discovery Geacrediteerd practitioner
 • Organizing Works Professional Business organizes
 • NTI Life Coach
 • Windesheim Coach huiselijk geweld
 • Han Personal branding
 • Train de trainer
 • Saxion MER

 Lina-stijL werkt samen met:

 • Stodt
 • M-Pact
 • Mochadocs
 • TOT
 • Tripple-T hightech academy
 • Ondernemers academie