Training en Teamontwikkeling

Interesse? Klik hier
Training is samenwerken
De Stokstaartjes kun je vinden in het boek “Zo doen we dat hier niet van John Kotter”  Een kolonie stokstaartjes werkt samen. Ieder individu heeft taken. Hoe werkt een team  het beste samen? Door vaste procedures of door inventiviteit?  Wanneer is het team  funcioneel, efficient en gebruikt het team de kracht van ieder individu?

Training en Teamontwikkeling bij Lina-stijL is kritisch naar jezelf en collega’s kijken. Waar loop  je vast? ? Wat zijn de problemen? Waar liggen de teamwaarden, teamkwaliteiten en wanneer spreken we over een team? Lina-stijL gaat op een praktische manier met het team aan de slag.

Hoe werkt Lina-stijL?

Het verhogen van de teameffectiviteit kan op verschillende manieren. Om er achter te komen wat de meest effectieve manier voor jouw team is, starten we altijd met een kennismaking en intake. Vervolgens  wordt er een plan van aanpak gemaakt en kiezen hierbij onderwerpen waar behoefte aan is, zodat eventuele problemen worden opgelost.

Wat levert een teamtraining van Lina-stijL op?

Verbetering van de samenwerking, door beter op elkaar af te stemmen en met elkaar te verbinden. Inzicht in jezelf. Inzicht en begrip in teamleden. Verbetering van sfeer, waardoor er meer werkplezier en minder ziekteverzuim is.

Trainingen van Lina-stijL:

(75% doen, 5% overig, 20% theorie) methodes als: Insights Discovery, Lencioni, Tuckman en veel eigen praktische Lina-stijL ,modellen & oefeningen

Onderwerpen die  tijdens een teamsessie behandeld kunnen worden:

neem een kijkje op de pagina trainingen voor het volledige aanbod

Alle trainingen en Workshops worden op maat gemaakt.